Eetcafé Oerknal

“De Oerknal zit in het centrum van het Universum”

De elektrische installatie moet in topvorm zijn

Het zou een uitspraak van Einstein kunnen zijn, maar in dit geval gaat het over eetcafé Oerknal in sportcentrum Universum van de Universiteit van Amsterdam. Hier komen sport en studeren bij elkaar. Een plek voor de duizenden studenten om na het sporten (of het studeren) te relaxen, elkaar te ontmoeten en een hapje of drankje te doen.

Eetcafé Oerknal is daarnaast een centrale locatie waar feesten gegeven worden, met 500 m2 aan zaalruimte en een groot podium waar lezingen, optredens van bands en presentaties gegeven worden. Met Pooltafels, Tafelvoetbal, Dartboards en een megascherm om sportevenementen te bekijken is dit de favoriete “hangout” voor UvA studenten.

Om echt te kunnen “Oerknallen” moet alles wel werken. Dus moet de elektrische installatie in topvorm zijn.

Wij mochten hier de installatie verzorgen van de zaal- en bar verlichting, de elektrotechniek van het podium, het LED scherm en natuurlijk de gevelverlichting met het logo van eetcafé Oerknal. Onze grootste uitdaging: de studenten weer zo snel mogelijk toegang geven tot hun favoriete ruimte.

We hebben met plezier aan deze opdracht gewerkt en zijn het team van Pascal van Zwieten bijzonder dankbaar voor de prettige en ongedwongen samenwerking.

Fotografie: A-Shots Photography

Wilt u meer informatie over KNX of andere toepassingen

Wij maken uw project klaar voor de toekomst.