Elektrotechniek

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van licht-, kracht- en zwakstroominstallaties voor de utiliteitsbouw. Onze thuisbasis is gevestigd in Zaandam, waar vandaan wij onze professionele klanten in de regio Amsterdam – Zaanstreek bedienen.    

Wij werken volgens de hoogste norm met een vast team van specialisten. Daarnaast laten wij al onze projecten keuren op de hoogste normen op het gebied van veiligheid en ARBO wetgeving. Zo bent u verzekerd van veilige elektrotechnische installaties waarbij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt.

Zekeringskast

Mocht er onverhoopt toch nog een kink in de kabel komen?
Dan is onze fulltime storingsdienst razendsnel ter plekke.

Montage

Montage

Om aan de hoogste veiligheids- en ARBO normen te voldoen monteren wij volgens een vaste basisprocedure. Daarnaast volgen wij de innovaties en ontwikkelingen van ons vak op de voet door regelmatig bij te scholen. Zo zijn wij in staat altijd de meest gepaste oplossingen te leveren; volledig toegespitst op de wensen en doelstellingen van onze opdrachtgevers.

 
Materialen

Materialen

Kuijzer installatietechniek levert en gebruikt uitsluitend materialen van bewezen kwaliteit. Hierbij hebben wij tevens zowel duurzaamheid als milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel.