Elektrische laadpaal

Elektrische laadpaal

DE ELEKTRISCHE LAADPAAL HELPT U OP WEG

De elektrische laadpaal voor elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken. Zowel zakelijk als privé. Kuijzer Installatietechniek is gecertificeerd partner-installateur van EVBox. Dé autoriteit op het gebied van een elektronische laadpaal, laadstation en laadbeheer.

Met de laadoplossingen van EVBox is er voor elke oplaadsituatie een toepassing. Zekerheid en gemak, kwaliteit en moderne vormgeving gaan hand in hand. Zo kunnen elektrische en hybride auto’s altijd met een volle accu op pad. Op weg naar een emissievrije wereld.

Kuijzer Installatietechniek verzorgt de complete installatie van:

  • BusinessLine: Zakelijke elektrische laadpaal
  • PublicLine: publieke laadstations en totaaloplossingen
  • HomeLine: Laadoplossingen voor thuis

Interesse in een elektrische laadpaal?

BusinessLine:

Elektrische laadpaal voor zakelijk rijden

Elektrisch autorijden maakt een enorme opmars. Zowel zakelijk als privé. Op steeds meer plaatsen zie je een elektrische laadpaal, oplaadstation of  een snellader te vinden. Bij tankstations, op parkeerplaatsen en: bij bedrijven. Bedrijven die klaar willen zijn voor de toekomst, kunnen niet meer zonder. Vanwege de fiscale en financiële voordelen van elektrisch rijden. Daarnaast is het een gastvrij en bewust signaal naar bezoekers. De installatie van de zakelijke laadpalen moet aan de hoogste normen voldoen om schade aan de accu’s te voorkomen. Onze installateurs zijn daarom door EVBox getraind en blijven op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast worden de laadpalen zó geïnstalleerd dat het verbruik precies en gedetailleerd kan worden gemeten en geregistreerd.

De elektrische laadstations van EVBox worden op maat geleverd en geïnstalleerd. In combinatie met additioneel oplaadbeheer van EVBox heeft u zo een oplossing voor ieder mobiliteitsvraagstuk.

PublicLine:

Dé elektrische laadpaal voor gemeenten en overheden

Gemeentes en provincies ondernemen steeds meer stappen om aan de afspraken in het Akkoord van Parijs te voldoen en de CO2 emissie terug te dringen. Ook Nederland loopt inmiddels voorop in het aantal oplaadpunten voor elektrische autorijders met een oplaadpas. De verkoop van elektrische auto’s stijgt namelijk jaarlijks met 50 %. Ook gemeentelijke en regionale vervoersbedrijven stappen daarom stukje bij beetje over op elektrisch rijden. Dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee voor het inrichten van een elektrische oplaad-infrastructuur, die ook aan de vraag tegemoet komt. Nu en in de toekomst. Als gecertificeerd partner-installateur van EVBox is Kuijzer Installatietechniek om de meest complexe oplaadvraagstukken op te lossen. Zodat niet alleen de eigen bewoners, maar ook de bezoekers en logistieke stakeholders altijd in uw gemeente terecht kunnen om hun accu op te laden.

Homeline:

THUIS VEILIG OPLADEN.

Een elektronische auto die ook privé gebruikt wordt, staat gemiddeld 10 uur per dag voor de deur. Tijd genoeg om op te laden, lijkt het. Automobilisten met een elektrische auto gebruiken daarom nog al te vaak een gewoon stopcontact om hun auto op te laden. Dat is bij regelmatig gebruik slecht voor de accu. Net als snelladers, kan een oplader via het stopcontact maar 80 % laden. Kuijzer Installatietechniek levert en installeert EVBox HomeLine en Elvi oplaadstations. Die de accu 100% opladen. Maar liefst 8x sneller –én veiliger- dan met een regulier stopcontact. Bovendien maakt de slimme meettechniek het mogelijk om gesplitst verbruik te meten, registreren en verrekenen. De elektrische laadpaal van EVbox is geschikt voor elk type elektronische auto en voldoet ook aan de allerhoogste veiligheidsnormen.

 
Laadpaal Kuijzer thuis

INTERRESSE IN EEN ELEKTRISCHE LAADPAAL?

Beschrijf hieronder uw wensen, dan krijgt u een offerte op maat.